'If we hope to create a non-violent world where respect and kindness replace fear and hatred, we must begin with how we treat each other at the beginning of life; For that is where our deepest patterns are set; From these roots grow fear and alienation - or love and trust."

Suzanne Arms

Tips & Inspiratie

Bij de Hypnobirthing cursus krijg je het mooie boek 'Hypnobirthing, the mongan method', de HypnoBirthing CD en cursusmap. Dit is voldoende om je een mooie, ontspannen ervaring te geven. Toch zijn er nog veel meer inspirerende , mooie boeken over het ouderschap en je bevalling die een mooie toevoeging kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat het ouderschap meteen begint bij de geboorte van je kindje, of eigenlijk al vanaf het prille begin in je baarmoeder. Het is dan ook fijn je van te voren hierin te verdiepen. Ook hierin geldt dat we veel dingen doen vanuit de invloeden van de maatschappij in plaats van onze moeder(en vader) instincten te volgen. Zo zijn veel inzichten vanuit het natuurlijk ouderschap een mooi inspiratiebron die passen bij een HypnoBirthing bevalling en filosofie om je kindje in warmte en liefde te omgeven.

Hieronder een aantal voorbeelden aan inspiratie.

 

Dalalou Natuurlijk heeft Natuurlijke en liefdevolle producten rondom de geboorte die bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van baby en kind en maken de kans groter op een ontspannen geboorte. De pakketten van Dalalou zijn gevuld met producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en geproduceerd op een voor een mens, dier en aarde zo vriendelijk mogelijke manier. 

 

Moeder Aarde Verzorgd onder andere bewuste, natuurlijke kraampakketten met pure, natuurlijke verzorging. Er zijn verschillende pakketten te bestellen en losse producten. Tevens is het een site met mooie, handige informatie

 

Kiind is een tijdschrijft  en website voor natuurlijk ouderschap. Daarnaast hebben ze ook mooie boeken en organiseren ze leuke evenementen en festivals voor ouders en kinderen. Het tijdschrift is oa. te koop bij Ekoplaza en veel boekenwinkels. Op hun Facebookpagina en website publiceren ze handige en mooie artikelen