Persoonlijke begeleiding 

Als je zwanger bent kan er ineens veel op je af komen. Misschien vind je het fijn om meer hulp of persoonlijke aandacht te krijgen over een onderwerp in je zwangerschap, bevalling of de periode erna. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het maken van een geboorteplan die perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen? Ik bespreek graag alle opties en help je graag verder op weg. Of misschien vind je het op emotioneel gebied erg lastig. Bijvoorbeeld omdat je het erg spannend vind en daarom geen juiste beslissing kan nemen in welke cursus te volgen, of omdat je het moeilijk vindt om aan de bevalling te denken en wens je om in een persoonlijk gesprek die grijze wolk wat lichter te maken. Wat jou persoonlijke situatie ook is, ik help je graag een stapje verder.

 

Een persoonlijk gesprek kan op verschillende manieren worden vormgegeven en duurt ongeveer 40 min. De prijs hiervan is 35 euro. Dit is inclusief app contact voor verdere vragen tot 1 maand na de geboorte van je kindje. 

Woon je in Zutphen/Warnsveld? Dan kom ik graag op de fiets naar jullie toe zodat jullie in een vertrouwde omgeving kunnen blijven. Woon je buiten dit gebied? Dan is de locatie mijn privé adres in Zutphen centrum.