(Aan deze pagina wordt nog gewerkt.)

Met de eendaagse groepscursus 'zacht geboren' leer in je, samen met je partner, alle ins en outs over bevallen zoals : Ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, kennis over je lichaam en baarmoeder, het opstellen van een geboorteplan, geboortehoudingen, de taak van de geboorte partner, wat doe je als het anders loopt?, de verschillende opties en hopelijk een boel vertrouwen over jouw lichaam en het geboorteproces.  Met een realistische blik leer je alles dat nodig is voor een natuurlijke en zachte geboorte voor jou en je kindje.  Ook de geboortepartner wordt betrokken bij het proces om de barende zo goed mogelijk te ondersteunen. Voor jou en je kindje  wensen we een fijne en zachte geboorte. Dit wordt meestal bereikt door je bevalling zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Ook ontspanning  is belangrijk om je bevalling vlot te laten verlopen. Soms is het niet anders en heb je een (meer) medische bevalling. Ook dan kan je een prachtige geboorte ervaring krijgen en heb je verschillende keuzes. In de lessen bespreken we dan ook de mogelijkheden en wensen voor als het anders gaat dan je voor ogen had. Zo kan je vol vertrouwen de regie behouden en zorgen voor een fijne, zachte geboorte.

Deze cursus is geen korte HypnoBirthing cursus, maar bevat wel raakvlakken en elementen uit vanuit de HypnoBirthing. Misschien hebben jullie weinig tijd maar tegelijkertijd is een online cursus niks voor jou. Je wilt een plek om persoonlijke vragen te kunnen stellen en waar je tegelijkertijd alle nodige informatie kan krijgen. Dan is deze eendaagse cursus iets voor jou! Meld je dan aan voor een van onderstaande cursusdata. Deze cursus prive volgen? Dat kan ook.

Mocht er zo zijn dat er te weinig aanmeldingen zijn gaat de cursus gewoon door als privé voor diezelfde groepsprijs en kan dan als je in Zutphen /Warnsveld/eefde woont gewoon bij jullie thuis gevolgd worden. 

 

 

 

 

Groepscursus

€ 189

Privecursus

€ 285

 

10.00 - 14.30

Zutphen

Deze prijs is inclusief;

 

  • Eendaagse bevallingscursus voor jou en geboortepartner
  • app contact voor vragen en hulp tot 1 maand na bevalling
  • koffie/thee, snacks en fruit, iets lekkers 
  • een reader 
  • het boek Natuurlijk bevallen.  
cursusdata
donderdag 23 maart
zaterdag 25 maart
Zaterdag 1 april
zondag 2 april
Woensdag 5 april
donderdag 6 april
woensdag 19 april
donderdag 27 april
zaterdag 29 april
zondag 30 april
woensdag 3 mei
zondag 7 mei
woensdag 17 mei
zondag 21 mei

Met een aanvullende verzekering is het vaak mogelijk om een zwangerschapscursus vergoed te krijgen. Informeer hiervoor bij je verzekeraar. 

Betalen in 2 termijnen is mogelijk.