Reviews

 

Anne & Elko

Een geweldig fijne cursus periode gehad bij Laura!! Deze Hypnobirthing cursus gun ik elke zwangere vrouw en haar partner.
Wij hadden nooit eerder van hypnobirthing gehoord wat erg jammer is. Ik had heel graag 2 bevallingen eerder geweten wat ik nu allemaal weet.Het is een fijne cursus in een mooie rustige omgeving voorzien van lekkere drankjes en chocolaatjes (Alles wat een zwangere vrouw nodig heeft). Mocht je twijfelen? Doe het!! Wij verwachten binnenkort ons derde kindje en we kijken (mede dankzij de cursus) ontzettend uit naar de bevalling!

Laura bedankt voor alles!

Christel & Andre 

Andre en ik vonden het verplichte kost voor iedereen die in verwachting is. Je leert een heel ander, positief en realistisch beeld te zien van wat er allemaal nog meer mogelijk is dan de beelden die we al kennen van tv. Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Uiteindelijk ben ik in het ziekenhuis beland vanwege een stuitbevalling. Dat vond ik erg spannend maar de les werd daarop aangepast.

Door zien van beelden en de lessen werd er ook een andere, niet zo angstige, mogelijkheid neergelegd. Mijn bevalling duurde erg lang, 30 uur met uiteindelijk een keizersnee. Verpleegkundigen en verloskundigen vroegen zich af wat ik had gedaan omdat ik zo goed in mijn bubbel kon blijven en rustig bleef. Dat kwam echt dankzij HypnoBirthing.

We zijn er ontzettend blij mee. Het heeft heel veel gebracht wat betreft ademhaling en was gemakkelijk om te oefenen. Mijn partner heeft het ook als erg prettig te ervaren. Door de filmpjes die we te zien kregen en wat hij allemaal kan doen om te ondersteunen. Verder een hele fijne privé les, er was veel tijd om vragen te stellen en informatie door te sturen via de app waar dat nodig was.

Marianne & Roy

Met heel veel plezier hebben wij een cursus Hypnobirthing gevolgd bij Laura! De cursus vindt plaats in een fijne, ontspannen setting en in een sfeervolle, gezellige ruimte. Elke les komen er allerlei relevante onderwerpen, informatie en nuttige tips aan bod waar wij als aanstaande ouders ongetwijfeld veel aan (gaan) hebben. De filmpjes van positieve bevallingen hebben diepe indruk gemaakt op ons en ons beeld van hoe een bevalling eruit ziet volledig (ten goede) verandert. Het heeft ons nog meer gesterkt in de keuze voor een zo natuurlijk mogelijke bevalling. Ook mijn partner heeft de cursus als zeer prettig ervaren. Erg fijn vond hij het ook dat hij als geboortepartner volop in de cursus werd betrokken en nu technieken beheerst waarmee hij mij straks tijdens de bevalling actief bij kan staan. Ook weet Laura enorm veel over het geboorteproces en de eerste periode na de geboorte te vertellen. De ontspannings- en ademhalingsoefeningen doe ik trouw elke dag en ik merk nu al een positieve impact. Laura's begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. Er was alle ruimte voor vragen en om onzekerheden te bespreken. Wij gaan nu goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling tegemoet!

Anne & Maarten 

'De afgelopen tijd hebben we de Hypnobirthing cursus bij Laura gevolgd via Vrouwen van Oer. Deze cursus is ontzettend goed bevallen en we voelen ons helemaal klaar voor de bevalling! Eerst was ik best wel een beetje bang voor wat er allemaal bij kwam kijken met een bevalling, vooral ook omdat het in deze Corona tijd allemaal een beetje anders loopt en er minder informatie/cursussen beschikbaar zijn over deze bijzondere tijd. Laura heeft ons in 5 lessen alles geleerd over een ontspannen bevalling en wat je allemaal kan doen om deze op zo'n natuurlijke en mooie wijze te volbrengen. Na de cursus voelde ik me veel zekerder van mezelf, mn partner en wat er komen gaat, dat ik nu met een positief gevoel uitkijk naar de bevalling. We zijn er klaar voor en hebben genoeg handvatten gekregen om ons voor te bereiden op deze grote dag. Tijdens de cursus krijg je ook veel filmpjes te zien over hoe een bevalling ook kan zijn, in plaats van de horrorverhalen die je vaak hoort of ziet in films. Die beelden geven een vertekenend beeld van hoe het echt kan zijn en het is heel goed om hier bewust van te worden. Laura is een positieve jonge dame die met vol enthousiasme verteld over het baringsproces en de mogelijkheden tijdens een bevalling, waardoor je er echt anders tegenaan gaat kijken. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring en we gaan ervoor om met vreugde onze mooie baby te mogen verwelkomen in de wijde wereld.'

Andreea & Boudewijn 

My husband and I followed the HypnoBirthing course at Laura's place, starting with the 3rd trimester of the pregnancy. We learned a lot and with each lesson we felt more relaxed and more confident of being able to have a completely natural birth. 

Laura's knowledge and support helped us trust in ourselves even more than before and know that we can do this. I'm not afraid of birth and I'm actually looking forward to it, as the moment of meeting our son for the first time.

It was really nice to be part of the course, Laura is very friendly and willing to help - she borrowed us some good books about birthing, breastfeeding and raising a child. She also gave us some tips that will be very helpful once the baby is here."

Suzanne

Wij hebben een cursus HypnoBirthing gevolgd bij Laura. Wat een ontzettend ontspannen cursus, Laura legt heel fijn uit wat de cursus inhoudt. Hierbij vertelt ze over de geschiedenis van zwangerschappen en geboortes. Ze stelt je gerust met eventuele vragen die je hebt of twijfels. De cursus wordt gegeven in een rustige sfeervolle ruimte, waar lekkers klaar staat en natuurlijk koffie en thee wordt geschonken. 

 

De cursus is ook zeker voor partners bedoeld, mijn man was in het begin ook erg sceptisch en wist niet wat hij er van moest verwachten. Maar door de fijne sfeer bij Laura is dat helemaal goed gekomen! Mijn man heeft veel opgestoken van alle informatie, oefeningen en filmpjes die aan bod komen. Hierdoor heeft hij een heel ander beeld gekregen van de zwangerschap en de bevalling zelf. Daarnaast heb ik er echt een geboortepartner bij! Het heeft ervoor gezorgd dat de eventuele angst en twijfels zijn verdwenen, en dat wij nu met veel plezier uitkijken naar mijn/onze bevalling en ons kleintje. Als je niet bekend bent met de cursus, kan het in het begin misschien wat zweverig overkomen, dit is het totaal niet! Probeer vooral je eigen draai te vinden in wat bij jou/jullie past als het gaat om de zwangerschap en/of bevalling. Laura helpt je daar goed bij, ze geeft je tools mee om thuis te doen en hierin ook de verschillen te leren kennen in wat je zelf fijn vindt om tot die rust te komen die je juist zo nodig hebt bij HypnoBirthing.  Ook wij zijn dingen tegen gekomen die wij anders doen, maar aan deze cursus is geen goed of fout. Doordat wij deze cursus hebben gevolgd bij Laura, zijn we nu zekerder van ons zelf, en weten we wat ons te wachten staat. En kunnen wij niet wachten op ons kleintje!