Reviews

 

Review door Suzanne:

 

Wij hebben een cursus HypnoBirthing gevolgd bij Laura. Wat een ontzettend ontspannen cursus, Laura legt heel fijn uit wat de cursus inhoudt. Hierbij vertelt ze over de geschiedenis van zwangerschappen en geboortes. Ze stelt je gerust met eventuele vragen die je hebt of twijfels. De cursus wordt gegeven in een rustige sfeervolle ruimte, waar lekkers klaar staat en natuurlijk koffie en thee wordt geschonken. 

 

De cursus is ook zeker voor partners bedoeld, mijn man was in het begin ook erg sceptisch en wist niet wat hij er van moest verwachten. Maar door de fijne sfeer bij Laura is dat helemaal goed gekomen! Mijn man heeft veel opgestoken van alle informatie, oefeningen en filmpjes die aan bod komen. Hierdoor heeft hij een heel ander beeld gekregen van de zwangerschap en de bevalling zelf. Daarnaast heb ik er echt een geboortepartner bij! Het heeft ervoor gezorgd dat de eventuele angst en twijfels zijn verdwenen, en dat wij nu met veel plezier uitkijken naar mijn/onze bevalling en ons kleintje. 

 

Als je niet bekend bent met de cursus, kan het in het begin misschien wat zweverig overkomen, dit is het totaal niet! Probeer vooral je eigen draai te vinden in wat bij jou/jullie past als het gaat om de zwangerschap en/of bevalling. Laura helpt je daar goed bij, ze geeft je tools mee om thuis te doen en hierin ook de verschillen te leren kennen in wat je zelf fijn vindt om tot die rust te komen die je juist zo nodig hebt bij HypnoBirthing. 

 

Ook wij zijn dingen tegen gekomen die wij anders doen, maar aan deze cursus is geen goed of fout. Doordat wij deze cursus hebben gevolgd bij Laura, zijn we nu zekerder van ons zelf, en weten we wat ons te wachten staat. En kunnen wij niet wachten op ons kleintje!