Cursusdata

 

Wil je je aanmelden voor de cursus HypnoBirthing®?  Neem dan contact met mij op, het liefst via de email, en laat weten welke datum je graag wilt beginnen. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde. Er is op dit moment maar plek voor 2 a 3 koppels per groep. In je e-mail ontvang je een aanmeldingsformulier en factuur voor de cursus. Door het aanmeldingsformulier naar mij terug te sturen ben je zeker van een plek in de cursus. Je gaat dan ook meteen akkoord met de algemene voorwaarden en betaling. Heb je geen email ontvangen? Kijk dan of deze niet in je spam box is beland en/of neem telefonisch contact met mij op. 

Wil je een privé cursus bij jou thuis? Laat dan weten waar je woont en wat een geschikte datum/tijd is voor jullie.

 

Kun jij op geen van deze data maar wil je wel graag de cursus volgen? Neem dan contact op met mij, vaak is het mogelijk toch iets te regelen.

 

 

 

 

Cursusdata

Vanwege de corona maatregelen is het nietmeer mogelijk voor mij om groepscursussen te geven en te plannen. De Hypnobirthing cursus zal dus alleen als privecursus worden geven, echter wel voor de normale prijs van 295 euro. Dit betekend dat cursisten worden verdeeld over dagen en er meer speling is betreft de dagen waarin je de lessen zou volgen. Wil je graag de cursus doen? Neem dan contact met mij op en laat weten wanneer, en op welke dag je graag de cursus zou willen doen. Dan overleggen wij wanneer dit mogelijk is.

De cursus wordt gegeven van 19.00 tot 21.30 of van 19.30 tot 22.00. 

Er zal geen hypnobirthing cursus plaatsvinden in de maand augustus vanwege vakantie.