Cursusdata

 

Wil je je aanmelden voor de cursus HypnoBirthing®?  Neem dan contact met mij op, het liefst via de email, en laat weten welke datum je ongeveer wilt beginnen. In je e-mail ontvang je een aanmeldingsformulier en factuur voor de cursus. Door het aanmeldingsformulier naar mij terug te sturen ben je zeker van een plek in de cursus. Je gaat dan ook meteen akkoord met de algemene voorwaarden en betaling. Heb je geen email ontvangen? Kijk dan of deze niet in je spam box is beland en/of neem telefonisch contact met mij op. 

Wil je een privé cursus bij jou thuis? Laat dan weten waar je woont en wat een geschikte datum/tijd is voor jullie.

 

 

 

 

 

 

Cursusdata

 De Hypnobirthing cursus zal  alleen als privecursus worden geven, echter wel voor de normale prijs van 295 euro. Dit betekend dat cursisten worden verdeeld over dagen en er meer speling is betreft de dagen waarin je de lessen zou volgen. Wil je graag de cursus doen? Neem dan contact met mij op en laat weten wanneer, en op welke dag je graag de cursus zou willen doen. 

De cursus wordt normaal gegeven van 19.00 tot 21.30 of van 19.30 tot 22.00. Maar een andere tijd, bijv. Overdag is nu ook zeker mogelijk!